All round Schilderwerk


Schildersbedrijf Van Dam staat garant voor jarenlange ervaring en het realiseren van hoge kwaliteit schilderwerk voor binnen en buiten. In meer dan 20 jaar hebben wij ervaring opgedaan met alle soorten voorkomende schilderwerken en gebruik van alle mogelijke materialen op alle typen ondergronden. Tevens kunt u bij ons terecht voor alle soorten wandafwerking zoals behang, glasvezel, stucwerk enz. Wij zijn gevestigd in Amstelveen, maar ons werkgebied strekt zich uit tot de hele Randstad en zelfs daarbuiten.

 

Bij al ons werk hanteren wij een aantal kernwaarden.

 


Kwaliteit

Wij garanderen kwaliteit d.m.v. gebruik van de juiste professionele materialen, bij voorkeur Sigma verven, en het correcte gebruik hiervan. Dat betekent een goede voorbereiding, eventuele hout(rot)reparatie, en hoogwaardige afwerking.


Efficiency

Dit betekent dat wij met u een planning maken en het werk binnen de gestelde termijn snel en professioneel afmaken. Wij beschikken over voldoende eigen steiger- en klimmateriaal.

 


Begeleiding & Advisering

Het is voor u als klant niet altijd even gemakkelijk om de juiste keuzes te maken op gebied van kleur- en materiaalgebruik.

Uiteraard staan wij voor u klaar om u van het juiste advies te dienen. Ook met vragen omtrent verbouwwerkzaamheden zijn wij u graag behulpzaam.

Een prijsopgaaf is bij ons altijd kostenloos en vrijblijvend.

 


Prijs en oplevering

Doordat wij snel en efficiënt werken zijn wij in staat u een zeer concurrerende prijs aan te bieden. Wij vragen geen voorschotten e.d. U betaalt pas na oplevering. 

 


Nog wat meer voorbeelden van ons werk